Bodylotion Fair trade maroma
Bodylotion Maroma 100% natuurlijk € 16,99
Maroma Body scrub 100% natuurlijk
Maroma Body scrub 100% natuurlijk € 18,99
Maroma Body Butter 100% natuurlijk
Maroma Body Butter 100% natuurlijk € 18,50
Natuurspons set vanaf € 7,99
Natuurspons set vanaf € 7,99Maroma Bodylotion 100% natuurlijk

Deze bodylotion is een 100% natuurlijke body lotion op basis van abrikozenpit olie en biologische Sheabutter. Vochtregulerend en versterkend. Deze bodylotion houdt de huid zeer elastisch en zacht. Fair Trade Auroville, India. Een lotion met natuurlijke etherische olien. Bevat geen Parabenen, PEG, PPG & Phenoxyethanol.

Geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Inhoud 100 ml.

€ 16,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Maroma Body Butter100 % natuurlijk

Deze heerlijke 100% natuurlijke Body Butter smelt op de huid zodat de crème snel intrekt. De butter is rijk aan  vetzuren en anti-oxidanten die de huid voeden en versterken. Het verzacht en versoepelt de huid en geeft het een glanzend en jeugdig aanzien. Geschikt voor alle huidtypen. 

Fair Trade Auroville, India. Een poeder met natuurlijke ingredienten. Bevat geen Parabenen, PEG, PPG & Phenoxyethanol Geen synthetische geur- en kleurstoffen

Innhoud: 150 gram

 

€ 18,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Maroma Body scrub

Dit is een Body scrub in poedervorm samengesteld uit 100% natuurlijke kruiden die de huid reinigen en de huidcellen vernieuwen en voeden. Een mengsel van sandelhout poeder met Bengaals gras en groene linzen. De scrub heeft een diepe reinigende werking en geeft de huid een fris tintelend en sprankelend gevoel. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Geschikt voor elk huidtype.Fair Trade Auroville, India. Een poeder met natuurlijke ingrediënten. Bevat geen Parabenen, PEG, PPG & Phenoxyethanol Geen synthetische geur- en kleurstoffen

€ 18,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1


Natuurspons

Bij deze natuurlijke spons wordt vuil gemakkelijk ook weer afgevoerd. Een natuurlijke spons is dan ook zeer hygiënisch, en aanbevolen voor mensen met een allergie of met gevoelige huid. 

Natuurlijke sponzen zijn heerlijk zacht voor de huid, kunnen een hoop water opnemen en dat water gemakkelijk ook weer afstaan (door er in te knijpen). De vezels van een spons lijken veel op zijde, en sponzen worden al sinds jaar en dag door mensen gebruikt om zich mee te wassen.

 

Een natuurlijke spons is een simpele vorm van leven die voorkomt op de bodem van alle oceanen. In de zee fungeert de spons als een filter. Het pomp water door zich heen, en op die manier verkrijgt een spons voeding (zoals plankton). Er zijn meer dan 7.500 verschillende soorten, waarvan er maar 6 geschikt zijn voor verkoop. Sommige worden meer dan 3 meter hoog! Afhankelijk van de temperatuur, diepte, en stroming heeft een spons een half jaar tot vijf jaar nodig om te groeien.

Een synthetische spons heeft gesloten luchtbellen, terwijl bij een natuurlijke spons alle kanalen een uitgang hebben en waardoor vuil gemakkelijk ook weer wordt afgevoerd.

 

 

NB: een natuur spons mag niet in aanraking komen met kokend water. Mocht het nodig zijn de spons te wassen dan kan dat in de wasmachine (in een waszak) op het wol-programma. 

€ 7,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1