Natuurspons set vanaf € 7,99
Natuurspons set vanaf € 7,99
Natuurlijke peeling €6,99
Natuurlijke peeling €6,99


Puimsteen wit 100% natuurlijke peeling

Een 100% natuurlijk accessoire voor gladde en zachte voeten. Dankzij het ruwe oppervlak verwijdert de Puimsteen dode huidcellen, eelt en likdoor zonder pijn of irritatie. Deze witte variant heeft een wat zachter oppervlak dan onze zwarte variant. 

Gebruik de puimsteen op een warme en vochtige huid voor een optimaal resultaat. Schuur zacht op je voeten, vooral op de hiel en voetzool.

Maat ongeveer 8cm x 7cm x 4cm .

€ 6,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Natuurspons

Bij deze natuurlijke spons wordt vuil gemakkelijk ook weer afgevoerd. Een natuurlijke spons is dan ook zeer hygiënisch, en aanbevolen voor mensen met een allergie of met gevoelige huid. 

Natuurlijke sponzen zijn heerlijk zacht voor de huid, kunnen een hoop water opnemen en dat water gemakkelijk ook weer afstaan (door er in te knijpen). De vezels van een spons lijken veel op zijde, en sponzen worden al sinds jaar en dag door mensen gebruikt om zich mee te wassen.

 

Een natuurlijke spons is een simpele vorm van leven die voorkomt op de bodem van alle oceanen. In de zee fungeert de spons als een filter. Het pomp water door zich heen, en op die manier verkrijgt een spons voeding (zoals plankton). Er zijn meer dan 7.500 verschillende soorten, waarvan er maar 6 geschikt zijn voor verkoop. Sommige worden meer dan 3 meter hoog! Afhankelijk van de temperatuur, diepte, en stroming heeft een spons een half jaar tot vijf jaar nodig om te groeien.
Een synthetische spons heeft gesloten luchtbellen, terwijl bij een natuurlijke spons alle kanalen een uitgang hebben en waardoor vuil gemakkelijk ook weer wordt afgevoerd.

 

 

NB: een natuur spons mag niet in aanraking komen met kokend water. Mocht het nodig zijn de spons te wassen dan kan dat in de wasmachine (in een waszak) op het wol-programma. 

€ 7,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1