Bamboe tandenborstelhouder €6,99
Bamboe tandenborstelhouder €6,99
Badkamersets Bamboe in mooie kleuren. Geef deze set cadeau of koop hem voor jezelf. Wat je ook doet, het is een Milieubewuste keuze!
Badkamersets Bamboe in mooie kleuren. Geef deze set cadeau of koop hem voor jezelf. Wat je ook doet, het is een Milieubewuste keuze!


Badkamerset Bamboe

De collectie van BANO is gemaakt van bamboe, een mooi alternatief en bewuste keuze. Het assortiment is voorzien van strakke lijnen en heeft een satijnen textuur. De set  is verkrijgbaar in 5 kleuren te gebruiken voor het hele gezin, een kleurrijke toevoeging in je badkamer. 

 

Deze 4-delige set bestaat uit een zeepbakje, een tandenborstel houder / Beker , een pad`s container en een badkamer emmer  Het is verpakt in een geschenkdoos. 

Het zeepbakje is 2-delig. In het deksel zit een opening waardoor water en zeeprestjes kunnen worden opgebangen, L 12,5 x L 10 x 3,5 cm h.

De watten Box is ø 9,5 x 6 cm h en de tandenborstelhouder is ø 8 x h 10 cm. Het ( vuilnis} bakje is  ø 19 x 23,5 cm h

Ekobo heeft oog voor eerlijke en gezonde arbeidsomstandigheden en streeft naar een langetermijnrelatie met de makers van de producten. Bamboe is een snel hernieuwbare grondstof, het groeit snel zonder gebruik van pesticiden, herbiciden en bemesting. De producten worden milieuvriendelijk verpakt en vervoerd per boot in plaats van per vliegtuig. Deze producten zijn BPA, PVC vrij.

€ 39,99

€ 36,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Bamboe tandenborstelhouder

Deze prachtige en stevige tandenborstelhouder is totaal vervaardigd uit bamboe. Bamboe heeft een zeer luxe uitstraling en wordt steeds populairder nu ecologisch verantwoorde producten belangrijker worden om een uitgeputte aarde tegen te gaan. Deze houder is dus een echte must voor iedere badkamer. 

Grootte: 6,5 x 6,5 x 11 cm

 

 

€ 6,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

5-sterren handdoeken- Bio Katoen

Deze 5-sterren handdoeken zijn gemaakt van biologisch katoen,  De handdoek droogt prettig en je kan er  jarenlang van genieten. De handdoek heeft een extra grote maat. Het gewicht van 470 g / m2 is ideaal voor het wasproces, want het zorgt voor een lage droogtijd en lange levensduur van de handdoek. Met een speciaal boordje wordt mogelijk onregelmatige krimp van de handdoek tegengegaan. 

Kies bij bestellen uit onze sets van twee, drie en vier stuks voor extra korting.

Specificaties:

Materiaal: 100% biologisch katoen

Kleur: wit

Grootte: 100 x 150 cm

Stofgewicht: 470 g/m2

Handdoeken Biologisch katoen

€ 36,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Elektrische Verwarming - paneel badkamer-Energiezuinig!

Dit energiezuinige badkamerpaneel, dat niet 1000W gebruikt zoals andere verwarming panelen maar 270W, biedt niet alleen de ideale oplossing om zowel handdoeken te drogen maar verwarmt ook tegelijkertijd een ruimte! Tevens neemt het slanke en strakke ontwerp van de Bathroom Panel weinig ruimte in uw badkamer en is toepasbaar in ieder design. Geluidloos en geaard.

Dankzij de hoogstaande technologie van dit elektrisch verwarmingspaneel, behoort energieverspilling tot de verleden tijd. Het verwarmen van uw huis neemt vaak onnodig grote hap uit uw energie rekening. Dat kan efficiënter. Met het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort, Het Bathroom Panel verbruikt u aanzienlijk minder energie, omdat deze een ruimte verwarmt naar een comfortabele temperatuur met slechts een gebruik van 270 watt

Twee aangehechte handdoek rails/ Gemaakt van roestvrijstaal en eenvoudig te installeren. U kunt in een mum van tijd uw paneel van Green Comfort zelf ophangen. Uiteraard zit er een gebruiksaanwijzing bij. Dankzij dit eenvoudige montagesysteem bespaart u ook nog eens op installatiekosten. Door dit speciaal ontworpen ophangsysteem hangt het verwarmingspaneel altijd waterpas met slechts twee ophangpunten. Zo kunt u het elektrisch verwarmingspaneel plaatsen waar u dat wilt.

Het elektrische verwarmingspaneel van Green Comfort zorgt voor een natuurlijke warmtestroom. Door gebruik te maken van convectie stroomt de warme lucht op een natuurlijkere manier door uw ruimte. Hierdoor wordt de gehele ruimte geleidelijk verwarmt. Zo geniet u altijd aangenaam van de warmte.

Vermogen: 270W / Netspanning: 220-240V/ Gewicht: 9,0 KG/ Afmeting: 75x55x1,3

Het paneel wordt geleverd zonder stekker. Om binnen de installatierichtlijnen te blijven, dient u het paneel te installeren door de bekabeling in een wandcontactdoos in de muur weg te werken.

Elektrische Verwarming - paneel badkamer-Energiezuinig!
€ 149,99

€ 144,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 6-9 dagen1