RVS Rietjes- Klean Kanteen 4 stuks

Deze set bestaat uit vier felgekleurde RVS rietjes van het duurzame merk Klean kanteen.

De rietjes zijn gemaakt van natuurlijk vezel met een prettige siliconen grip. Het drinkt erg prettig uit deze rietjes. Tevens heel makkelijk schoon te houden en vaatwasser bestendig.  Op die manier maak je eindeloos gebruik van de rietjes. Dat scheelt weer een hoop plastic!

Specificaties:

Makkelijk schoon te maken

Mogen in vaatwasser

flexibele siliconen grip

Gemaakt van natuurlijk palmvezel

RVS: roesten dus niet, zijn BPA- en gifvrij en laten ook geen smaken achter

NB: niet voor hete dranken!

 

20 cm

€ 11,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Era Karaf

Karaf Era wordt geleverd met een deksel die niet geopend hoeft te worden om water in te kunnen schenken en zo wordt het verse VitaJuwel edelsteenwater als geen ander behouden. Het deksel omsluit de edelsteenstaaf stevig zodat deze geen speelruimte heeft en het karaf raakt. Op deze manier is het risico dat het karaf stuk gaat flink gereduceerd.

Met Era lijkt het alsof uw edelsteenstaaf (niet bij aanschaf van dit product inbegrepen) in het karaf zweeft.

 

Inhoud: 1300 ml

Productspecificaties

Materiaal: glas, vrij van zware metalen.

Era (inclusief deksel) is vaatwasmachinebestendig. 

Inhoud: 1.3l (44 fl.oz).

 

 

€ 48,99

€ 42,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Edelsteenstaaf Rozenkwarts - amethist - bergkristal

Deze edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. De edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het weer als zuiver bronwater is. Elke edelsteenstaaf wordt handgemaakt door meester glasblazers op een gepatenteerde, ambachtelijke wijze. VitaJuwel wordt gemaakt van zuiver glas, zonder zware metalen.

Voordelen De edelstenen hoeven niet direct in het water gezet te worden. De staaf beschermt het water tegen mogelijke verontreinigingen van verontreinigde edelstenen en van splinters. Geen tijdrovende reiniging van de edelstenen. De glazen staaf houdt de stenen helder en glanzend. VitaJuwel is hygiënisch, gemakkelijk en perfect ontworpen.

Gebruik Zet de VitaJuwel edelsteenstaaf in een karaf met water. Na ongeveer 7-10 minuten is het water vol energie en vitaliteit en klaar voor gebruik. VitaJuwel edelsteenstaven zijn niet geschikt voor de vaatwasser. 

 

Rozenkwarts - amethist - bergkristal
Deze goed gebalanceerde basismix wordt al decennia lang gebruikt om water te vitaliseren. Kristalexperts zeggen dat amethist de opmerkzaamheid vergroot en rozenkwarts bijdraagt aan innerlijke rust. Waar of niet, het plaatsen van een karaf edelsteenwater op je keukentafel of bureau, herinnert je er in elk geval aan om meer water te drinken. Het water krijgt een milde en zachte smaak door aanwezigheid van de edelstenen. Als je niet goed weet met welke edelsteenmix te beginnen, kies dan deze!

€ 59,99

€ 57,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Biologische chocolade recepten

Veel mensen zien chocola als de verboden vrucht binnen een gezond voedingspatroon. In dit boek vind je 37 heerlijke recepten gemaakt van rauwe biologische cacao en andere natuurlijke ingrediënten.  De recepten zijn zonder graan, geraffineerde suikers of zuivel en mét zoveel mogelijk natuurlijke producten. Gewoon omdat puur natuur het lekkerste is! De recepten zijn als e-book nu verkrijgbaar voor €12,50.

Receptenboek

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1